| Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

                                                                                                                                                                                 Nr.30373/01.08.2024

Anunț

 

         În data de 21 septembrie 2024,  se va desfășura la nivel național  campania intitulată  ,, Ziua de Curățenie Națională 2024 ’’ , proiect  ce a fost inițiat în Estonia din anul 2008 care are ca obiective principale: curățirea teritoriului României de deșeurile aruncate necorespunzător în ecosistemele naturale, atragerea atenției întregii națiuni asupra importanței curățeniei și de promovare a imaginii unei țări lipsite de deșeuri, a unei țări în care voluntari-persoane publice și private, autorități locale centrale, ONG-uri își dau concursul pentru îmbunătățirea calității vieții și imaginii publice.

        Prin prezenta, Primăria Orașului Rovinari vă invită să vă alăturați acestui proiect și să vă înscrieți ca participant la acțiunea programată în data de 21.09.2024 , ora 900.

          Mesajul nostru este că orice implicare contează, de la a ridica o pungă de pe jos, un ambalaj de aluminiu sau un pet de ori unde ar fi el, pentru a pastra un mediu curat.

  Primăria va asigura pentru voluntarii participanți mănuși și saci pentru deșeuri.

        Pentru a vă anunța participarea vă puteți adresa Compartimentului Urbanism, responsabil protecția mediului,  d-na Pungan Ana, sau la telefon 0800410000.

                

 

Primar,

 Filip Robert Dorin

    
Cauta
Retele Sociale