anunț – centrul militar județean gorj | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În perioada 07.05.2024- 03.06.2024, Batalionul 24 Infanterie Târgu-Jiu scoate la concurs în garnizoana Targu-Jiu posturi de soldat profesionist pentru arma auto  și infanterie.

Soldații și gradații profesioniști constituie cel mai numeros corp de personal din armată, fiind destinat îndeplinirii misiunilor de executție specifice luptiătorilor  și specialiști lor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj, post de luptă sau grupă. Soldații și gradații profesioniști participă nemijlocit la procesul de instrucție individuală și colectivă din cadrul unităților militare, asigură exploatarea și întretinerea tehnicii și arrmamentului din dotare și execută paza și apărarea obiectivelor militare.

Ne adresăm persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniti, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire, absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea educație naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

În situația în care dorești să fii militar, dar vrei sa alegi o alta armă, sau categorie de personal, vino la Biroul informare recrutare situat în Targu Jiu, bulevardul Republicii nr.13 ,în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 08:00-16:00 și marți între orele 08:00-18:00 și interesează-te acolo.

Pentru alte detalii sună la numărul de telefon 0253215563.

 

    
Cauta
Retele Sociale